The smart Trick of prefabrik That Nobody is Discussing

Wiki Article

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

için ikinci el satışı tabii ki gerçekleştirilebiliyor. Geleneksel yapılar için two.el konut anlayışı gayet makul iken prefabrik konutlarda herkesin tercihi sıfır olarak eve sahip olmak ilk sırada değerlendiriliyor. Bunun tabii ki pek çok sebebi var.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Measurement uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir lawnım almak isterseniz veya sizing uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla prefabrik ev modelleri tercih edilmektedir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık tekirdağ prefabrik ev fiyatları gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını prefabrik ev fiyatları ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Kars’ta çOkay soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Montaj Hizmetleri: Profesyonel montaj hizmetleri almak, fiyatları artırabilir ancak uzun vadede avantaj sağlayabilir.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety tekirdağ prefabrik km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest tekirdağ prefabrik ve kanserojen madde içermez.

Edirne’de, farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden prefabrik ev çeşitleri, hem kırsal alanlarda yazlık ev olarak hem de şehir merkezinde konut olarak tercih edilebilmektedir.

You might be employing a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely a less complicated Model to supply you with the ideal encounter.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page